Címkék

2015. január 2., péntek

MEGHÍVÓ Olvasókör a Budaörsi Könyvtárban 2015. január 14.

A Budaörsi Könyvtárban ötödik alkalommal ülnek össze az Olvasókör tagjai egy beszélgetésre 2015. január 14-én, szerdán 17:30 órától a könyvtár folyóirat-olvasójában.

Az olvasókörben várjuk a tagjainkon kívül az új jelentkezőket a honlapon, személyesen a Budaörs, Károly király út 20. sz. alatt 2014. január 14-én, szerdán, 17:30-19:00 között.

A következő beszélgetésen Ljudmila Ulickaja : Szonyecska c. kisregényéről váltunk szót, amely a könyvtárban mindenki számára hozzáférhető.

Az olvasókörünk új tagjainak a jelentkezését akkor is várjuk, ha nem olvassák el előre a megbeszélésre váró könyvet. Az irodalom iránti érdeklődést és a szabadidő hasznos eltöltését önmagában is fontosnak tartjuk! Nálunk nem csak beszélni, hanem hallgatni is lehet!

Javasolom, hogy töltse ki az alábbi kérdőívet, hogy aktívan részt vehessen a közös program kialakításában: (A kérdőív letöltésére várni kell 30 másodpercet!)

Kérdőív

Előzetesen tájékoztatjuk az olvasókör tagjait és az új jelentkezőket, hogy a következő beszélgetésünkre – új műfaj bevezetésével- meghívtuk Dr. Bodó Miklós professzort, aki fényképekkel és videó filmekkel számol be Kubáról. A februári rendezvényünkre 2015. február 10-én, szerdán, 17:30-tól kerül sor a könyvtár folyóirat olvasójában. A kubai utazási élményeknek aktualitást ad az USA-Kuba kapcsolatok rendezésének most kezdődött történelmi folyamata. Kubáról addig is olvashatnak egy jó könyvet .

Március 11-ei rendezvényünkre egy magyar költő meghívást tervezzük. A kilétének a titkát akkor tárjuk a nyilvánosság elé, ha a részvételére hivatalosan is igent mondott.

Filipszky István, a könyvtár igazgatója
Tóth Zoltán, az olvasókör vezetője

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése