Címkék

2016. november 6., vasárnap

MU Színház: Ezüstlakodalom


Kedves Olvasókör Tagok!
 
Egy nem hagyományos színházi előadásra hívjuk önöket. A MU Színház (1117 Budapest, Kőrösy József u. 17.) ad helyet a 2. OPEN Nemzetközi Közösségi Színházi Fesztivál november 21-26. közötti előadásainak. A november 21-i (19:00 óra) nyitó előadás a MU 65+ korú civilekkel készített, Ezüstlakodalom című közösségi színházi előadása lesz. Jegyek 1.000- Ft-os áron a színház honlapján http://www.mu.hu/ pénztárában válthatók.
 
Az Ezüstlakodalom a kultúra témájából kiindulva az emberi kapcsolatok, az együttélés és a házasság témáit járja körül. Kerettörténetét egy ezüstlakodalom adja, ahol összegyűlnek a házaspárt ünneplő barátok és rokonok, felszínre kerülnek régi sérelmek, az első szerelem története, a párkapcsolatok szövevényes világa. A mozaikos jelenetekből, monológokból és táncbetétekből álló darabot Sereglei (Bandó) András rendező, a KÁVA Kulturális Műhely színész-drámatanára állította össze. A produkció szövegkönyvét Róbert Júlia dramaturg a résztvevők írásaiból és a foglalkozásokon létrejött improvizációk felhasználásával írta. Az előadás egy pontján a nézők lehetőséget kapnak, hogy az ő gondolataik és tapasztalataik is az előadás részévé váljanak.
 
Bővebb információ a csatolt meghívóban található.
 
Kiss Károly és Velancsics Gabriella, olvasókörünk tagjai, akik évek óta részt vesznek a 60+ színjátszók munkájában, szintén szerepelnek az Ezüstlakodalomban.
 
 
Üdvözlettel
Tóth Zoltán
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
2016. november 21. hétfő 19:00



MU Színház: Ezüstlakodalom
Jegyek válthatók a MU színház pénztárában (1117 Budapest
Kőrösy József u. 17.)
és a színház honlapján http://www.mu.hu/ , egységesen: 1000 Ft.


Kedves Olvasókör Tagok!

Egy nem hagyományos színházi előadásra hívjuk önöket. A MU Színház ad helyet a 2. OPEN Nemzetközi Közösségi Színházi Fesztivál november 21-26. közötti előadásainak.

A november 21-i (19:00 óra) nyitó előadás a MU 65+ korú civilekkel készített, Ezüstlakodalom című közösségi színházi előadása lesz.

 
C:\Iratok\ŐsiPapa\2016\Ezüstlakodalom MU Sziget\Videók, fotók\784.jpg
Az Ezüstlakodalom a kultúra témájából kiindulva az emberi kapcsolatok, az együttélés és a házasság témáit járja körül. Kerettörténetét egy ezüstlakodalom adja, ahol összegyűlnek a házaspárt ünneplő barátok és rokonok, felszínre kerülnek régi sérelmek, az első szerelem története, a párkapcsolatok szövevényes világa. Az Ezüstlakodalom előadást mozaikos jelenetekből, monológokból és táncbetétekből Sereglei (Bandó) András rendező, a KÁVA Kulturális Műhely színész-drámatanára állította össze. A produkció szövegkönyvét Róbert Júlia dramaturg a résztvevők írásaiból és a foglalkozásokon létrejött improvizációk felhasználásával írta. Az előadás egy pontján a nézők lehetőséget kapnak, hogy az ő gondolataik és tapasztalataik is az előadás részévé váljanak.

Kiss Károly és Velancsics Gabriella, olvasókörünk tagjai, akik évek óta részt vesznek a 60+ színjátszók munkájában, szintén szerepelnek az Ezüstlakodalomban.
Az előadásról és az Open Fesztiválról bővebbet itt:
http://bit.ly/2eztnI6 és http://bit.ly/2fsdhNZ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése