Címkék

2015. június 30., kedd

Meghívó 2015. július 8. Sukorói Szárnyashajó versenyre


Meghívó

a Budaörsi Olvasókör rendezvényére

2015. július 8-án, szerdán, 14,00 órától tartja következő rendezvényét a Budaörsi Olvasókör.  A rendhagyó rendezvényünk színhelye a fejér megyei Velencei tó partján levő Sukoró, az evezős pálya.

A találkozás színhelye a Budaörsi Könyvtár épülete előtt (2040 Budaörs, Károly király utca 20.) Megközelíthetőség és térkép http://www.budaorskonyvtar.hu/kapcsolat.php#

Aki autóval jön, azt kérjük arra, hogy az üres helyekre vegyen fel olyan olvasóköri tagot, aki gyalog vagy autóbusszal érkezik a találkozó helyszínére. Aki egyenesen Sukoróra jön, az érkezzen 15 órára:

·         Székesfehérvár felől érkezve a Velencei Mol töltőállomásnál kell a kút mögötti kijáratból jobbra felfelé kijönni, a kereszteződéhez kiérve jobbra kell kanyarodni, száz méteren belül,  az autópálya felüljáró előtt kell balra kanyarodni, tovább haladva 500 méter megtétele után a második leágazást balra megjelöljük májusfa szalagokkal, Ön megérkezett és már csak balra kell bekanyarodnia  a VVSI sporttelepére.

 

·         Velence felől Sukoró irányába haladva az M7 autópálya felüljáró előtt kell balra kanyarodni, tovább haladva 500 méter megtétele után a második leágazást balra megjelöljük májusfa szalagokkal,  Ön megérkezett és már csak balra kell bekanyarodnia  a VVSI sporttelepére.

 

Az Olvasókörünk jutalmul kapja ezt a kirándulási és sárkányhajózási lehetőséget azért a munkáért, amelyet a 2015. május 13-ai rendezvényen kifejtettünk a mozgássérültek segítéséért. Emlékeztetőül a korábbi rendezvényről néhány híradás:






Program július 8-án:

14,00     Találkozó a könyvtár előtt

14,15     Indulás Sukoróra

15,00     Frissítő a sárkányhajózás előtt

15,15     Sárkányhajózás, csapatkapitány: Nagy János, kísérők: Nton csapat

17,15     Estebéd, a fakanálnál Tóth Zoltán és önkéntesek

18,00     Örkény egypercesek és más felolvasások

19,30     Indulás hazafelé

Terveink:

Augusztus 12. Buday Péter, sztárszakács a Vendéglátó és Kereskedelmi Múzeumban

Szeptember 9. Kukorelly Endre, író a Budaörsi Könyvtárban.

 


 

Filipszky István, könyvtár igazgató                                                         Tóth Zoltán, olvasókör vezető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése